C2CG Stockholm

Ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, omdat de stad op meer dan 10 eilandjes is gebouwd. Stad met grote contrasten; van de Middeleeuwse wijk Garnla Stan tot aan de luxe winkelcentra; alles binnen handbereik.  De opeengebouwde okerkleurige huizen en de smalle straatjes geven het centrum een welhaast zuid-Europees karakter.

Ook op culinair gebied biedt deze stad mogelijkheden te over!

 

 

Accommodatie's

 

Hotel Scandic Malmen***, Stockholm

 

Dit comfortabele hotel is centraal gelegen in de wijk Södermalm.

Deze wijk bruist van de amusement en cultuur.

Maak kennis met de heerlijk Zweedse keuken in het restaurant van het hotel.

Het historische eiland Gamla Stan ligt op ca. 750 m.

 

Hotel Radisson Blu****, Stockholm

 

Dit hotel ligt naast het centraal station en op 8 minuten lopen van het stadhuis van Stockholm. Gasten genieten van gratis WiFi, uitzicht op de stad en gratis toegang tot de fitnessruimte, het zwembad, het bubbelbad en de sauna.

Het wellnesscentrum SATS van het hotel biedt mogelijkheden tot ontspanning en inspanning en is gratis toegankelijk voor hotelgasten.

Het restaurant van het Royal Viking serveert internationale gerechten. Ook is er een SkyBar op de 10e verdieping met een mooi uitzicht op de stad.In de buurt van het hotel vindt u 2 havens met boten die naar de archipel varen. De sneltrein naar de luchthaven, de Arlanda Express, vertrekt naast het Royal Viking.

 

Hotel Riddergatan****, Stockholm

 

Degelijk en populair 4-sterren hotel in de herkenbare Scandinavsche stijl, gelegen aan een verkeersarm straat in de populaire wijk Österalm met hippe bars en restaurants. Naar de oude stad Gamla Stan met o.a. het Koninklijk Paleis loopt u in ca. 15 minuten en het Kungsträdgärden park waar het vooral zomers goed toeven is ligt op 350m.

 

 

 

Bro Hof Slott

 

Bekendvan het Nordea Swedish Open. In 2007 werd de eerste 18-holes golfbaan geopend, de Stadium Course en vervolgens de iets kortere 18-holes Castle Course, beide ontworpen door Robert Trent Jones Jr. Het clubhuis is het oude kasteel. De club is aangelegd om grote toernooien te kunnen ontvangen. Er zijn natuurlijke tribunes bij hole 17 en 18 waar naar schatting 70.000 mensen kunnen kijken.

 

  

Ullna Golf Club

 

Deze privé club ligt een kwartier ten noorden van Stockholm en werd op 27 augustus 1981 geopend door prins Bertil van Zweden.Recent onderhanden genomen door het design team van Jack Nicklaus. Is twee jaar gesloten geweest en sinds juni 2013 weer speelklaar.

De meeste holes lopen langs het Ullna meer en er zijn veel riviertjes, wat het een moeilijke baan voor beginners maakt.

Vidbynas Golf Club

 

Deze baan ligt schitterend gelegen midden in de natuur van Zweden, ten zuid westen van de hoofdstad. Zeer variërend landschap met fantastische holes. Heide holes, bosholes en waterholes wisselen elkaar af langs beekjes, meren en door ruige bossen. Vanaf de backtees zowat 6.800 meter lang en iets minder van de overige tees. Één van de spectaculairste golfbanen van Europa.

 

© 2013 CITY2CITY GOLF by Travel & Sportpromotion

  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square