C2CG Kavarna

Mensen die de drukte van de nabijgelegen toeristenplaatsen willen ontvluchten slaan hun tenten op in Kavarna.

Van hieruit is het eenvoudig om rustig de noordelijke kuststreek te bekijken en te genieten van hetgeen de natuur hier biedt. Als u wat rondkijkt in het stadje dan komt u al snel tot de ontdekking dat, anders dan bij vele plaatsen langs de kust, er weinig over de historie bekend is.

Dat heeft te maken met de ligging van de plaats, 45 km ten noorden van Varna, weg van alle drukte.

 

Hier vindt u dan ook een 3-tal golfresorts met drie prachtige banen met als uitschieter de Thracian Cliffs Golf course; gastheer van het Volvo Matchplay 2013.

 

 

Accommodatie's

 

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort*****

 

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort is een nieuwbouwresort met een

eigen strand aan de Zwarte Zee.

Het resort beschikt over  luxe accommodatie's , grenzend aan een

18-holes golfbaan, en heeft een uitgebreide spa en een

horizonzwembad (buiten).

Faciliteiten van de accommodatie: Elke suite is uitgerust met een

volledige keuken, air-conditioning, een ruime en gezellig ingerichte

woonkamer, groot terras met tafel en stoelen, LCD TV en gratis WiFi

internetverbinding. Elke slaapkamer is van een king-size bed voorzien

en heeft een aparte en-suite badkamer.

 

Faciliteiten van het resort: Gratis toegang tot Bendida Beach is

inbegrepen, met strandbedden, parasol en badhanddoeken. U kunt

gratis gebruik maken van de zwembaden in het resort. Toegang tot Thracian SPA is inbegrepen, met gebruik van de fitnessruimte, hammam, stoomruimte, jacuzzi en koudwaterbad evenals de zonnebank. Elke ronde golf in het pakket kan naar keuze worden vervangen door een wellness-behandeling.

 

Lighthouse Golf & Spa Resort*****

 

 Dit hotel ligt op een prachtige locatie in Balchik, aan de Zwarte Zeekust. Het maakt deel uit van een golfresort dat werd ontworpen door de beroemde golfer Ian Woosnam.

Het hotel kijkt uit op een van de mooiste landschappen in de regio en biedt uitzicht op zee. Het ligt dicht bij het clubhuis, de golfacademie en de weg die leidt naar een aantal zandstranden.

Het Lighthouse Hotel heeft luxe kamers en suites en ook appartementen en villa's in het ApartHotel, dat deel uitmaakt van het resort. Alle accommodaties beschikken over moderne voorzieningen, airconditioning en een balkon.

De 12e, 13e en 14e greens bevinden zich in de directe omgeving van het hotel. Dankzij het panoramische uitzicht op de golfbaan kunt u tijdens uw verblijf het spel volgen.

 

The BlackSeaRama Golf & Villas ****

 

The BlackSeaRama Golf & Villas in Balchik is a beautiful resort offering modern elegant accommodation in comfortable, spacious villas and an amazing sea view at the coast of the Black Sea.Albena Sea Resort is a 20-minute drive away.

The 18-hole golf course is the biggest attraction being the first championship signature golf course in Bulgaria and other activities like tennis, biking, hunting are offered as well.

1 of the 4 artificial lakes is stocked with different fish like carp, perch pike, crabs and others, making it a fisher’s paradise. A spa centre for your relaxation and a healthy menu at the restaurant add to the vast offer of the resort.

BlackSeaRama restaurants and bistros create the perfect atmosphere for tasting delicious cuisine, in a resort built in the style of Tuscan villas, surrounded by vineyards.

 

 

 

 

Tracian Cliffs Golf

 

Deze Gary Player signature course is een waar golfavontuur! Thracian Cliffs past als gegoten in het schitterende landschap en biedt vanaf iedere hole schitterende vergezichten over de krijtrotsen en de Zwarte Zee.

Iedere hole is anders en spectaculair, maar de 6e hole zal u altijd bijblijven. Hoog boven de zee, bovenop een klif bevindt zich de teebox en 40 meter lager en 85 tot 211 meter verder ligt de green op een rotspuntje. Tussen teebox en green slechts de azuurblauwe zee. Op hole 7 bevindt de teebox zich op een schiereilandje en is er de eerste 70 tot 170 m niets anders dan zee en rotsen. Niet voor niets noemt Garry Player dit het 'Pebble Beach van Europa'. Wij, als Europeaan, durven zelfs te zeggen mooier, eerlijker en spectaculairder dan Pebble Beach met bovendien over het algemeen beter weer en voor een fractie van de prijs.

 

BlackSeaRama Golf

 

Gary Player ontwierp deze fraaie, klassieke links course met prachtige vergezichten, glooiende fairways, helmgras, duinen en potbunkers. BlackSeaRama Golf ligt hoog boven de Zwarte Zee en is van hoog niveau. Bovendien heeft het één van de mooiste clubhuizen in onze portfolio. Hier kunt u bovendien nog eens voortreffelijk en sfeervol eten. BlackSeaRama Golf is een uitstekende baan die u zeker moet spelen.

 

 

Lighthouse Golf

 

Rond het gelijknamige hotel ligt de ruim opgezette baan Lighthouse Golf. Weidse, open holes worden afgewisseld met glooiende, door bomen omzoomde fairways. Lighthouse Golf is iets minder spectaculair dan de andere twee banen aan deze golfkust van Bulgarije, maar prima voor een ontspannen rondje golf in een heerlijk klimaat.

 

© 2013 CITY2CITY GOLF by Travel & Sportpromotion

  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square