top of page

C2CG Durbuy

Een verblijf in de Ardennen is bij uitstek geschikt voor een golfvakantie.

Durbuy; het kleinste stadje ter wereld, ligt idyllisch aan de rivier de Ourthe en in de zomer het middelpunt van vele culturele en folkloristische evenementen.

Tevens zijn al tal van andere sportieve activiteiten (kanoën, raften, mountainbiken)  te organiseren.

Binnen 40 minunten zijn een 6 tal banen te bereiken

Golfbanen o.a.

- Durbuy Golf Club

- Five Nations Golf

- Golf de Rougemont

- Royal Spa Fagnes

- Golf Henri Chapelle

 

Accommodatie's

Hotel Quartier Latin****

comfortabel hotel in het harte van Marche-en-Famenne en zeer centraal gelegen tussen de golfbanen in deze streek.

Verder beschikt dit hotel over een welness centrum en een uitstekend restaurant.

 

Hotel des Combtes Durbuy***

Karakteristiek hotel gevestigd in een oud herenhuis en gelegen aan de rivier de Ourthe.

Met smaakvol ingerichte  kamers en dit hotel beschikt ook nog over een prachtige ommuurde tuin.

 

Résidence Durbuy***

mooi resort op landelijke locatie nabij het Centrum van Durbuy (ca. 3 km).

De ruime appartementen zijn verdeeld over verschillende villa’s met elk 4 app. met een eigen ingang.

Geschikt voor 2 tot 8 personen.

Hotel Sanglier, Durbuy ****

Dit hotel ligt in het rustige centrum van Durbuy en biedt uitzicht op het middeleeuwse kasteel. Het heeft kamers met een moderne inrichting. Het hele hoofdgebouw van Hotel Sanglier, inclusief de 2 restaurants, het wellnesscentrum, de bar en de kamers, is in april 2018 gerenoveerd.

Een restaurant van het hotel, La Bru'sserie, biedt een selectie tapas, gerechten uit heel de wereld en lokale gin uit de Ardennen.

Tegen een toeslag kunt u ontspannen in het wellnesscentrum. Het heeft een sauna, een bubbelbad en een hamam. Er wordt een scala aan schoonheidsbehandelingen aangeboden, zoals manicures en exfoliërende behandelingen.

 

 

 

 

five_nations_golfclub_03.jpg

Five Nations  Golf Club 

Op The Five Nations verstaat men de kunst van het genieten als geen ander. Ook u kunt dit ‘joie-de-vivre’ gevoel ervaren. Tussen Luik, Namen en Marche-en-Famenne ligt de uitgestrekte Condroz-Famenne.
In deze prachtige heuvelachtige streek liggen de greens van The Five Nations Golf Club, verspreid over een domein van ca. 110 ha. Deze par 72 golfbaan, met hoogteverschillen tot wel 46 meter, is ontworpen door Gary Player en geldt als één van de vijftig mooiste banen ter wereld. Alle faciliteiten zijn ondergebracht in de sfeervolle Château-Ferme de Grand Scley uit 1714

sart_tilman_layout.jpg

Royal Golf Club

Sart-Tilman

Van al de Belgische golfbanen die Tom Simpson getekend heeft, is het misschien deze van Sart-Tilman, officieel in 1939 ingehuldigd, waarop hij het meest trots is. De Luikse golfbaan is inderdaad een juweeltje. 

Unieke bosbaan gelegen in de heuvels nabij Luik. Weliswaar met enkele kortere holes maar daarom niet minder lastig, accuraat spel is vereist en de greens (hoewel net gesneden en bezand) lagen er prima bij. Alle holes liggen ruim verspreid door het bosgebied waardoor je weinig last hebt van andere flights in de baan. En soms heb je te maken met verrassende geulen en dieptes. Teeboxen zijn erg ruim bemeten! Prima oefenfaciliteiten. Clubhuis en caddiemaster liggen ca. 300m uit elkaar.

bottom of page