top of page

C2CG Gent

Gent ligt in Oost-Vlaanderen aan de Schelde en de Leie. Het is een schilderachtige stad met smalle straten, grachten en talrijke monumenten en bouwwerken in verschillende stijlen.

Als u op de St. Michielsbrug over de Leie staat, ziet u de machtige torens van de St. Niklaaskerk, de Lakenhalle met Belfort en de St. Baafskathedraal, een bouwwerk dat het wereldberoemde drieluik van Van Eyck herbergt. Verder kunt u in Gent genieten van de Korenlei met de sierlijke gevels, het Gravensteen, een middeleeuwse burcht en het Patershol, een wijk die wordt gekenmerkt door het behoud van zijn middeleeuwse structuur..

 

Vanuit deze stad kunt u op 2 fantastische banen spelen binnen bereik van 20 minuten; Oudenaarde & Royal Latem en niet veel verder zijn Waregem, Damme Golf en Royal Zoute te vinden!

Golfbanen o.a.

- Golf & Country Club Oudenaarde

- Royal Latem Golf

- Royal Zoute Golf, Knokke

- Waregem Golf

- Damme Golf & Country Club

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accommodatie's

 

NH Gent Balfort

Het NH Gent Belfort ligt naast het historische stadhuis van Gent. Het biedt stijlvolle accommodatie, een uitstekende restaurant en een eigen fitnessruimte en sauna. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Alle kamers van het NH Gent Belfort hebben designmeubels en een flatscreentelevisie. Ze zijn voorzien van een ruime badkamer met gratis zeep en shampoo.

Van Artevelde, het restaurant van het hotel, serveert traditionele, lokale gerechten in een warme sfeer. De bar is een geweldige plek om af te spreken onder het genot van een traditioneel Belgisch biertje en heerlijke cocktails.

 

Dit hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid à € 15,00 per dag.

 

Ibis Centrum Opera

Het ibis Gent Centrum Opera ligt in het historische Gent, op 2 minuten lopen van de Vlaamse Opera en op 10 minuten lopen van de Sint-Baafskathedraal, het Belfort van Gent en de Korenmarkt. Het hotel beschikt over kamers met airconditioning en een eigen bar. Hotel ibis Gent Centrum Opera heeft kamers met een eigen badkamer en satelliet-tv.

Gratis WiFi is niet alleen beschikbaar in elke kamer, maar ook in alle openbare ruimtes van het hotel.

Er wordt elke dag een ontbijtbuffet verzorgd. De Rendez-Vous Bar serveert 24 uur per dag drankjes en hapjes.

Op minder dan 3 minuten lopen vindt u verschillende andere eet- en drinkgelegenheden.

 

Novotel Gent

Het Novotel biedt moderne kamers met airconditioning en een flatscreentelevisie in het centrum van Gent, op slechts 350 meter van de Sint-Baafskathedraal.

Dit hotel beschikt over een gezellige bar met een terras, een buitenzwembad, een sauna en een fitnessruimte.

U kunt in het hele hotel gratis gebruikmaken van WiFi.

Martin's Hotels

Niet zozeer in gent zelf , maar als alternatief in veel andere Belgische steden.

Of het nu Bilzen, Brugge, Brussel, Genval, Louvain-la-Neuve, Leuven, Mechelen, Tubeke of Waterloo:

Elk Martin’s Hotel verwelkomt u in een aparte omgeving met toegevoegde waarde op historisch of architecturaal vlak en wat interieurdesign aangaat.

Stuk voor stuk delen ze echter dezelfde "familiale sfeer", waar vriendelijkheid hand in hand gaat met doeltreffendheid, sereniteit, creativiteit, respect voor tradities en eigentijds comfort.

 

 

 

golfclub_oudenaarde-kasteel-vijver.jpg

Golf & Country Club Oudenaarde 

 Golf- & Countryclub Oudenaarde, in het historische domein van het imposante 19de eeuwse kasteel van Petegem (1847), kan vanaf de zomer van 2007 bogen op twee prachtige 18 holesbanen, namelijk ‘KASTEEL’ (par71) en ‘ANKER’ (par72).

Daarnaast beschikt de club over 4 oefenholes, putting-green, chipping-green en practice-area. Deze banen zijn gelegen in de stilte van het romantische landschap der Vlaamse Ardennen, temidden van de eeuwenoude bomen in het kasteelpark en doorkronkeld door de rivier ‘DE SCHELDE’. Twee golfbanen van een uitstekende kwaliteit, die elke speler zeker zal bekoren.

Damme-golf_12.jpg

Damme Golf & Country Club

Dit is een parkbaan, mooi onderhouden, uitdagend parcours water en bunkers, open fairways en snelle greens.

Eerste negen is vrij open en de tweede negen is redelijk smal met aan beide kanten bos. Mis je de fairway is de bal weg op veel holes.

Greens zijn over het algemeen redelijk snel en vrij zacht. Zeker met chippen moeilijk te controleren.

bottom of page