C2CG Caernarfon / Conwy

Wales is een land van contrasten. En in het noorden van Wales vindt u alle uitersten in een compact gebied bijeen. Langs de kust afwisselend brede stranden, duinenrijen en imposante kliffen. In het binnenland lieflijk glooiende heuvels, maar ook Mount Snowdon, met zijn 1112 meter een echte berg, omringd door ruig natuurgebied. Qua natuurschoon kan Wales moeiteloos wedijveren met Ierland en Schotland. En hoewel het land dunbevolkt is, zijn er enkele architektonische interessante steden, zoals vestingstad Conwy en Victoriaans Llandudno. verder getuigen Normandische forten en statige landhuizen van een bewogen en rijk verleden.

 

Golf in Wales Een groot en gevarieerd aanbod van banen, piekfijn onderhouden, in de meest fantastische landschappen. ook als golfbestemming hoeft Wales niet in de schaduw van zijn buren te staan. Er is echter een verschil: de commercie is er nog niet doorgedrongen. U bent welkom als gast en niet slechts als klant. U hoeft niet lang te rijden om de banen te bereiken: de snelweg naar Holyhead fungeert als een slagader. Maar als u toch wat verder moet is de rit de moeite meer dan waard.

 

We adviseren u graag bij uw persoonlijke selectie van banen.

 

 

Accommodatie's

 

The Groes Inn ****

Zoekt u het liever in ‘the country’? Net buiten Conwy, aan de voet van de Snowdonion Mountains ligt deze karakteristieke 15e eeuwse Inn. Lage plafonds met eikenhouten balken, gezellige hoekjes en knappende haardvuren. Ook de Welsh komen hier graag van de uitstekende keuken genieten. Wat een contrast vormen de 14 ruime, modern ingerichte kamers. Deze zijn dan ook pas onlangs ingericht in een nieuwe vleugel die van buiten niet van het oorspronkelijke gebouw te onderscheiden is. Zo biedt The Groess Inn u een geslaagde mix van comfort en traditie.

 

The Castle Hotel ***

Binnen de 16e eeuwse muren van het kustplaatsje Conwy vonden we dit uitstekende kleine hotel. Met een nieuwe eigenaar die zelf golft en er serieus werk van maakt om zijn gasten te bieden wat ze van mogen verwachten. Nette kamers met moderne badkamers, een gezellige traditionele pub en een eigentijds restaurant met fantastische kok. The Castle is een aanrader op een bijzondere locatie.

 

Celtic Royal Hotel***+

Dit hotel heeft een art deco-bar, een uitstekend restaurant, een recreatiecentrum en gratis WiFi. Het hotel ligt in het centrum van Caernarfon, op slechts 10 minuten lopen van Caernarfon Harbour.De lichte en frisse slaapkamers hebben elk een gezellige zithoek en een bureau. Alle kamers zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, een televisie en een eigen badkamer met een haardroger.Het Celtic Royal Leisure Centre beschikt over een verwarmd binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. U kunt heerlijk ontspannen in de sauna, de hot tub of het stoombad.

 

 

 

Nefyn & District Golf Club

 

Hier moet elke golfer eens gespeeld hebben! Zeer spectaculaire baan op een klif in de Ierse Zee met adembenemende uitzicht over de kust. En een pub bij de 12e green!

  

Royal St. Davids Golf Club

 

Ooit klotste de zee tegen de rotsen waarop het 13e eeuwse kasteel van Harlech gebouwd is. Sinds 1894 ligt er een golfbaan. Vlak, niet te lang, maar een van de moeilijkst links van Wales.

North Wales Golf Club

 

Achter een wat afgebladderd clubhuis ligt, in de duinen van Conwy Bay, een van de oudste banen van Wales. Prachtig op een mooie dag, onverbiddelijk als de wind opsteekt.

 

© 2013 CITY2CITY GOLF by Travel & Sportpromotion

  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square