top of page

C2CG Caernarfon / Conwy

Wales is een land van contrasten. En in het noorden van Wales vindt u alle uitersten in een compact gebied bijeen. Langs de kust afwisselend brede stranden, duinenrijen en imposante kliffen. In het binnenland lieflijk glooiende heuvels, maar ook Mount Snowdon, met zijn 1112 meter een echte berg, omringd door ruig natuurgebied. Qua natuurschoon kan Wales moeiteloos wedijveren met Ierland en Schotland. En hoewel het land dunbevolkt is, zijn er enkele architektonische interessante steden, zoals vestingstad Conwy en Victoriaans Llandudno. verder getuigen Normandische forten en statige landhuizen van een bewogen en rijk verleden.

 

Golf in Wales Een groot en gevarieerd aanbod van banen, piekfijn onderhouden, in de meest fantastische landschappen. ook als golfbestemming hoeft Wales niet in de schaduw van zijn buren te staan. Er is echter een verschil: de commercie is er nog niet doorgedrongen. U bent welkom als gast en niet slechts als klant. U hoeft niet lang te rijden om de banen te bereiken: de snelweg naar Holyhead fungeert als een slagader. Maar als u toch wat verder moet is de rit de moeite meer dan waard.

 

We adviseren u graag bij uw persoonlijke selectie van banen.

Golfbanen o.a.

- Nefyn & District Golf Club

- Conwy Golf club

- North Wales Golfclub

- Royal St. Davids Golf Club

- Portmadog Golf Club

- Clwb Golff St. Deiniol Golf Club

- Holyhead Golf Club

- Bull Bay Golf Club

 

 

 
 
 
Accommodatie's

 

The Groes Inn ****

Zoekt u het liever in ‘the country’? Net buiten Conwy, aan de voet van de Snowdonion Mountains ligt deze karakteristieke 15e eeuwse Inn. Lage plafonds met eikenhouten balken, gezellige hoekjes en knappende haardvuren. Ook de Welsh komen hier graag van de uitstekende keuken genieten. Wat een contrast vormen de 14 ruime, modern ingerichte kamers. Deze zijn dan ook pas onlangs ingericht in een nieuwe vleugel die van buiten niet van het oorspronkelijke gebouw te onderscheiden is. Zo biedt The Groess Inn u een geslaagde mix van comfort en traditie.

 

The Castle Hotel ***

Binnen de 16e eeuwse muren van het kustplaatsje Conwy vonden we dit uitstekende kleine hotel. Met een nieuwe eigenaar die zelf golft en er serieus werk van maakt om zijn gasten te bieden wat ze van mogen verwachten. Nette kamers met moderne badkamers, een gezellige traditionele pub en een eigentijds restaurant met fantastische kok. The Castle is een aanrader op een bijzondere locatie.

 

Celtic Royal Hotel***+

Dit hotel heeft een art deco-bar, een uitstekend restaurant, een recreatiecentrum en gratis WiFi. Het hotel ligt in het centrum van Caernarfon, op slechts 10 minuten lopen van Caernarfon Harbour.De lichte en frisse slaapkamers hebben elk een gezellige zithoek en een bureau. Alle kamers zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, een televisie en een eigen badkamer met een haardroger.

Het Celtic Royal Leisure Centre beschikt over een verwarmd binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. U kunt heerlijk ontspannen in de sauna, de hot tub of het stoombad.

The Black Boy Inn****

The Black Boy is a 16th-century inn within Caernarfon's historic town walls. It serves hearty gastro Welsh food and real craft beers in front of roaring log fires and is an easy walk from the town centre and 13th-century castle.

The Black Boy Inn dates back to 1522 and is one of the oldest inns in North Wales.

Whilst updating the rooms to a high standard, the property has retained their unique character and atmosphere by using local, traditional building materials with handmade furniture and quality fittings. Some of its walls are 1.2 to 1.5 metres thick. The wood panelling, creaking floorboards, low ceilings, narrow staircases and thick wooden beams create a cosy atmosphere.

Black Jack's is a separate part of the inn and is located in a courtyard to the rear.

Eight of these 10 spacious rooms have mini kitchens and a small seating area

 

 

 

nefyn_golf_02.jpg

Nefyn & District Golf Club

Op ca. 40 min ten zuiden van Caernarfon gelegen 36 holes complex.; Old & New course .

Hier moet elke golfer eens gespeeld hebben! Zeer spectaculaire baan op een klif in de Ierse Zee met adembenemende uitzicht over de kust. En een pub bij de 12e green!

Zeer lastige en listige baan om te spelen (met name de Old course), zeker met wind.

 Golf zoals golf bedoeld is.

north_wales-golfclub_01.jpg

North Wales Golf Club

Achter een wat afgebladderd clubhuis ligt, in de duinen van Conwy Bay, een van de oudste banen van Wales. Prachtig op een mooie dag, onverbiddelijk als de wind opsteekt.

Een mooie linksbaan die naar mate je ronde vordert, steeds uitdagender wordt. prachtige vergezichten. .

Een pareltje van een baan om zeker nog een keer te spelen

bottom of page