C2CG Sevilla

De temperamentvolle hoofdstad van Andalusië en bakermat van de Flamenco is een adembenemende mix van Spaanse en Moorse invloeden. Al dwalend door sfeervolle straatjes en intieme steegjes, maakt u een ontdekkingstocht langs prachtige gebouwen als de Giralda, het Real Alcazár en de Plaza Espana. Vertoef langs de oevers van de Guadalquivir en de Torre del Oro. Geniet op Spaanse wijze van de gezellige tapasbars, restaurants, terrasjes en leuke winkels. Sevilla, de stad van Carmen, de wijk Triana, haar Flamenco en romantiek. In combinatie met de innemendheid en de passie van haar inwoners is dit met recht een stad om verliefd op te worden.

 

 

Accommodatie's

 

Hotel America***

Dit comfortabele hotel is direct gelegen aan de Plaza del Duque nabij het winkeldistrict van Sevilla. De ruime kamers zijn netjes ingericht en beschikken over geluiddichte ramen. Het restaurant serveert een breed assortiment aan Spaanse, Andalusische en internationale gerechten. In de nabije omgeving bevinden zich talloze tapasbars en winkels. Een uitstekend hotel met een gunstige ligging in het centrum van Sevilla.

 

Hotel Petit Palace Santa Cruz***

Een modern ingericht hotel, centraal gelegen in de historische wijk Santa Cruz op ca. 500 m van de Giralda kathedraal. De straat Calle Sierpas met vele gezellige winkels ligt op ca. 500 m van het hotel. De hotelkamers zijn comfortabel en compleet ingericht. Daarnaast beschikt het hotel over ruime familiekamers met een luxe, opklapbaar stapelbed. Alle kamers van de Petit Palace keten zijn voorzien van een laptop waar u gratis gebruik van kunt maken.

 

Tryp Macarena***

Sfeervol en typisch Andalusisch hotel met stijl ingericht en voorzien van luxe , comfotabele kamers.

Centrale ligging, net buiten de historische stadsmuur, vlakbij het Museo de la Macarena en de toren van Perdigones. Ook liggen er in de directe nabijheid vele barretjes, restaurants en terrassen. Echter voor een hapje eten hoeft u het hotel niet uit. Dit hotel beschikt over een uitstekend restaurant. En op het dak is het ruime zwembad gesitueerd.

 

Hotel EME Catadral *****

De "crème de la crème" in het aanbod van de hotels in Sevilla. Voorheen waren dit 14 afzonderlijke huizen, tegenwoordig is het een luxe hotel waarbij alle oude elementen bewaard zijn gebleven, maar waar de huizen volledig in een nieuw jasje zijn gestoken. Geen enekle kamer  in dit hotel is hetzelfde; zogeven de oude houten balken de kamers een vinatge look. Daarnaaast ligt dit hotel naats de kathedraal en de Giralda toren, waardoor geen betere locatie denkbaar is dan deze! Bij dit hotel behoren dan ook verschillende restaurants en bars. En vanaf het zwembad op het dak heeft u een prachtig uitzicht op de kathedraal en de stad.

 

 

 

Real Club de Sevilla

 

Deze baan (par72) ontworpen door Jose-Maria Olazabal is een prachtige uitdaging voor jong en oud. Gelegen aan de oevers van de Guadaira rivier en in geonduleerd terrein, omzoomd met talrijke bunkers , op een terrein van 61ha, is het niet voor niets al vele malen gastheer geweest van diverse internationale toernooien (Andalucia Open 2009, Spaans Open 2010)

  

Hato Verde Golf

 

Deze 18 holes golfbaan, par 71, Ontworpen door Manolo Piñero, voormalig Spaans RyderCup speler, ligt ten noorden van de stad op slechts 15 minuten rijden, mooi aangelegde geonduleerde fairways en met fraaie waterpartijen, omzoomd met vele palmbomen . Opmerkelijk is de altijd top condities waarin de baan verkeert!

Club Zaudin

 

Deze 18-holes baan is gesitueerd in de omgeving van Aljarafe, 10 Minuten uit het centrum van Sevilla verwijdert.. De duidelijke hoogteverschillen die de baan zo zeer kenmerken zorgt voor mooie vergezichten en daardoor is af en toe zeer secuur spel is vereist. In de zomer kan hier soms wel 4 graden schelen met de temperatuur in de stad! Het clubhuis is gebouwd zoals een typische Andalusische haciënda, met uitzicht over hole 17 en 18 en in de verte ziet men de skyline van Sevilla.

 

© 2013 CITY2CITY GOLF by Travel & Sportpromotion

  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square