C2CG OVERSEAS

Dominicaanse Republiek

 

De Dominicaanse Republiek staat niet alleen bekend om de mooie stranden, heerlijke blauwe zee en het zonnige weer, maar ook om de fantastische door beroemde golfers en golfarchitecten ontworpen banen. Het land wordt steeds meer een echte golfbestemming.

 

CASA DE CAMPO

Dit resort van 2.830 hectare aan de Caraïbische Zee beschikt over een replica op ware grootte van een 16e-eeuws mediterraan dorp en amfitheater.

 

De kamers (Casita room) van Casa de Campo zijn ingericht met prachtige, mahoniehouten meubels en hebben een eigen balkon of terras. Ze beschikken over gratis WiFi, een flatscreen-tv van 42 inch, een grote inloopkast en een eigen kleedruimte met een kaptafel van zwart marmer.

Het resort biedt een groot aantal faciliteiten en activiteiten, watersporten, paardrijden en de golfbanen Teeth of the Dog, Dye Fore en The Links.

Tot de overige voorzieningen behoren een privéstrand, een grote jachthaven, tennis- en polofaciliteiten en 3 championships golfbanen, waaronder Pete Dye's meesterwerk; Teeth of the Dog.

Casa de Campo Resort & Villas ligt op 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Punta Cana

 

5 nachten o.b.v. LO incl. vlucht, 4x 18h golf

nu voor € 1.799,00 p.p.

 

incl.vluchten  met TUI Fly  vanuit Brussel

incl. 20kg en vervoer golftas

 

23. mei 2019                                     BRU-PUJ      12:50 – 16:45

28. mei2019                                     

PUJ – BRU    15:55 – 07:10*

 

Met Greenfee pakket incl. 3x greenfee op Casa de Campo banen en op de (voor)laatste dag speelt je nog 18 holes op Punta Espada of Corales Golfclub….

© 2013 CITY2CITY GOLF by Travel & Sportpromotion

  • google-plus-square
  • twitter-bird2-square
  • facebook-square