top of page
curacao_02.jpg
curacao-sirena_bay.jpg
papagayo_beach_hotel_04.jpg
curacao_bluebay_02.jpg
oldquarry_overview.jpg
old_quarry_golf_course_12.jpg
lions-dive-area.jpg

C2CG OVERSEAS

Curaçao

 

Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela.

Met het onbewoonde Klein Curaçao is Curaçao een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden

Er zijn zoveel dingen die het eiland speciaal maken.

Of je nu komt voor het lekkere weer, de gastvrije bevolking of omdat er zoveel te beleven valt.

Er is maar één manier om daar achter te komen.

Je voelt het al op het moment dat je aankomt. Het is iets wat je niet helemaal kunt verklaren.

Het is overal om je heen, waar je ook gaat.

Het is het gevoel van Curaçao.

Je vindt het in de trots en passie van de mensen.

 

Wat dat gevoel is?

Beleef het zelf!

Of je nu een bezoek brengt aan het iconische Willemstad, het levendige Mambo Beach of avontuurlijk Westpunt, Curaçao biedt een combinatie van stads- en buitenleven dat je op geen enkel eiland vindt.

Verken elke plek!

Met 365 dagen per jaar volop zon is Curaçao natuurlijk een ideale locatie voor een golf-vakantie. Twee van de drie locaties zijn op een exclusief resort, dus je kunt na je ontbijt direct de green op. Zijn beiden ook 18 holes golfcourses. Uiteraard zijn de greens goed onderhouden, waardoor het er ondanks de dagelijkse felle zon mooi groen is.

Alle drie de golfbanen liggen rond Willemstad, dus als je meer wilt zien dan je resort dan heb je volop mogelijkheden.

Blue Bay Golf: een prachtige uitdaging! Op het eerste gezicht is de golfbaan van Blue Bay vooral bijzonder door haar looks: de ligging aan de Caribische zee, de mooie uitzichten en de tropische natuur langs de fairways. Maar wie verder kijkt ziet een golfbaan met inhoud, een golfbaan waarop golf uitdagend en verrassend is voor spelers van elk niveau. Dit is te danken aan het ontwerp van William Rocky Rocquemore, die de grillige natuurlijke omgeving optimaal heeft benut. Hoogteverschillen, rotspartijen, zand en zee bepalen het beeld. Zo vereist de befaamde hole 5 dat u een flink stuk over de zee heen slaat. Dit alles in een klimaat dat u in staat stelt om het hele jaar door te spelen.

Golf bij Blue Bay is een must op Curaçao.

Old Quarry Santa Barbara Beach & Golf Resort

De Old Quarry Golf Course is ontworpen door Pete Dye en heeft een unieke locatie met uitzicht op de Caribische Zee en de beschutte baai beter bekend als het Spaanse Water.

De golfbaan bestaat uit meer dan 6 kilometer aan Championship tees en een clubhuis met een golfshop, kleedkamers, restaurant en lounge.

De derde golfbaan is een leuke, kleine 9 holes (27 par) golfbaan vind je midden op Curaçao, bij de Curaçao Golf and Squash Club. Er hangt een gemoedelijke sfeer, maar de baan is perfect onderhouden.

De holes zijn niet moeilijk, de greens zijn makkelijk bereikbaar. Deze golfbaan was ooit speciaal aangelegd voor de medewerkers van Shell, en die nostalgie vind je o.a. nog terug in de clubruimte. Wel apart de teeboxen (2x 9) zijn op basis van kunstgras en hebben twee totaal verschillende afslagplaatsen!

Het moderne Papagayo Beach Hotel ligt vlak aan de Caraïbische Zee. Het prachtig verzorgde terrein biedt een kleurrijk contrast met de schone, witte lijnen. Tot het moderne ontwerp van het hotel behoren verschillende bijgebouwen en een hoofdgebouw, waarin zich de openluchtlobby en de kleurrijke receptie bevinden. Ruime, speciaal ontworpen hotelkamers op een droomlocatie met zicht op de glinsterende Jan Thielbaai.

Het Avila Beach Hotel is een centraal gelegen luxeresort aan het strand van het district Pietermaai in Curaçao met twee privéstranden, culturele en culinaire evenementen en een authentieke ziel.
Het is een huis, een thuis, je favoriete bar, je eerste keuze voor een etentje, je strand, je toevluchtsoord en je beste vriend. Voor zaken, voor romantiek of gewoon voor het plezier, het Avila Beach Hotel is niet enkel een locatie, maar een favoriete bestemming voor heel wat verfijnde reizigers overal ter wereld.
Ervaar, proef en geniet van Curaçao op de manier van Avila. Avila Beach Hotel - Voel de warmte..

 

Princess Sirena Bay Estate ligt in Willemstad, op slechts 300 meter van het bruisende centrum van Pietermaai en met de beste restaurants op minder dan 50 meter afstand. Dit historische landhuis met hotelservice ligt direct aan zee en is te huur voor 2 tot 20 gasten!

Met tien slaapkamers en acht badkamers, verspreid over verschillende monumentale bijgebouwen, biedt Sirena Bay Estate ruimte aan een groot gezelschap van familie of vrienden, die in alle rust en privacy zullen genieten van het privéstrand en het riante zwembad. Daarbij helpt ons team u graag met services als een privé chef, een romantisch diner op het strand, restaurantreserveringen, en veel meer.

Het Lion's Dive Beach Resort op slechts minuten van de pittoreske Nederlandse koloniale stad Willemstad vandaan, aan het langste witte strand van Curaçao, vlak naast Mambo Beach, aan de bekende Bapor Kibrá strook. LionsDive is gelegen op een idyllisch strand met palmbomen en kijkt over de beroemde heldere wateren en het kustrif van het Nationale Onderwater Park van Curaçao. LionDive´s fantastische locatie maakt het tot een perfect punt om je te water te laten en enkele van de best bewaarde geheimen van de Caribische Zee te gaan ontdekken. Dit, gecombineerd met de persoonlijke touch van het personeel, zorgt voor een welkome Caribische ervaring!

bottom of page