top of page
strand-zon-zee.jpg
2015-04-20 23.49.31.jpg
Vakantie_paradijs_Aruba.jpg
tierra-del-sol-golf_01.jpg
Aruba_Golf.jpg

C2CG OVERSEAS

Aruba

 

In de warme wateren van de zuidelijke Cariben, net buiten het orkaangebied, ligt Aruba. Ons happy island. Ons thuis.

Dat kleine vlekje wit zand van zo'n 31 kilometer lang en 10 kilometer breed, is een paradijs gevormd door de zee - een eiland dat je omarmt met warme, zonnige dagen en nog warmere, zonnigere mensen.

In het zuiden en het westen bruist Aruba - resorts, winkels en entertainment. In het noorden beuken de golven en de wind op de ruige kustlijn en kalkstenen kliffen. En in het hart beschermt Nationaal Park Arikok het landschap van woestijnzand, torenhoge cactussen en natuurwonderen.

Het eiland bruist ook volop, er zijn unieke bezienswaardigheden, tropische geluiden en culinaire lekkernijen. Het eiland is gevuld met hartelijke locals die je graag verwelkomen op hun One happy island. Er zijn verschillende natuurwonderen, zoals natuurlijke bruggen en grotten, om te verkennen en talloze manieren om te relaxen op de prachtige parelwitte zandstranden.

Kortom 70 vierkante mijl aan Vrolijkheid...!

 

 

Met twee beeldschone golfbanen (1½ baan) is Aruba niet echt een golfeiland, maar zeker wel voor de echte golfliefhebbers, is het goed toeven, zowel voor professionals als amateurs.

In de noordpunt van het eiland vind je Tierra Del Sol Resort & Golf, met een 18-hole PGA-goedgekeurde baan, ontworpen door de befaamde Robert Trent Jones II.

Tierra Del Sol biedt bij elke hole een schitterend uitzicht op de oceaan en het spectaculaire omringende landschap.

Geen wonder dat Golf Digest de baan bekroonde met 4,5 sterren als Place To Play.

 

Waar ook prima te overnachten valt in een van de vele villa's/appartementen.

De rijk begroeide 9-holes baan van Divi Aruba ligt verscholen tussen de luxe vakantievilla's van het Divi Village Golf & Beach Resort. De unieke baan is ontworpen door Litten & Viola en omvat prachtig verzorgde fairways, omringd door inlandse plantengroei. De baan is openbaar toegankelijk, met speciale starttijden voor gasten van het Divi Resort.

De perfecte manier om je dag op de golfbaan te besluiten? Geniet van een sportmassage of een andere verkwikkende behandeling in één van de complete spa's boven het Divi Village Golf & Beach Resort, of pak een luie stoel op één van onze wereldberoemde stranden om uit te rusten en te relaxen.

Hyatt Regency Aruba Resort 

Gelegen op een prachtig domein aan het beroemde strand van Palm Beach, is het Hyatt Regency Aruba één van de meest gewilde resorts in de Cariben, waar ongedwongenheid en elegantie samenkomen.

De openlucht lobby, de tropische tuinen, de sprankelende multi-level zwembaden en een avontuurlijke waterglijbaan vormen het decor van de meest fascinerende bestemming van Aruba. Het resort met 357 kamers biedt een zwembadcomplex met 3 verschillende baden, een privéstrand, casino en eetgelegenheden op het terrein, waaronder Ruinas del Mar

Bucuti & Tara Beach Resort

Twee glazen champagne en het mooiste palmstrand van Aruba tussen je tenen. Bucuti & Tara Beach Resort is een uniek boutique resort voor koppels.

Dat betekent hippe beachchairs en luxe beddengoed, maar ook biologisch eten en films kijken onder de sterren. En natuurlijk een persoonlijk welkom door Bucuti’s hospitality team. Mét bubbels! Kán deze strandvakantie beter beginnen? Laat je onderdompelen in luxe. Wat te denken van een spiegel met ingebouwde tv in de Tara Suites? Of een iPad op de kamer om iedereen te laten weten hoe paradijselijk het hier is? Stap naar buiten, waar Eagle Beach zich uitstrekt.

bottom of page